Wat is er mogelijk?

Wij beschikken over een database bestaande uit digitale tekeningen van voertuigen waaronder auto’s, vrachtwagens, trailers & opleggers, aanhangers, bussen, boten en treinen. Hiermee maken wij een ontwerpvoorstel passend bij uw wensen en uiteraard uw huisstijl. Kiest u bijvoorbeeld voor klassieke snijfolies? Of wilt u opvallend voor de dag komen door middel van scherpe full colour prints op uw voertuig? U kunt hier bijvoorbeeld denken aan grote foto’s of kleurenillustraties. Wij begeleiden u graag bij het hele traject van voertuigreclame. Of het nu gaat om één bedrijfswagen of om een compleet wagenpark, bij iedere opdracht gaan wij voor een professioneel resultaat.

De kracht van voertuigbelettering is gegarandeerd.

Met raambelettering is de kans om uw boodschap duidelijk te maken of te laten zien waar uw pand zich bevindt aanzienlijk groot. Raambelettering in combinatie met een logo en teksten biedenvele succesvolle mogelijkheden. Full-colour stickers of geplotte belettering plakt met een speciaal soort folie goed op ramen en etalages. Veelal worden raamfolies toegepast in verband met privacy, decoratie en anti-doorloop- of veiligheidsmarkering.

Gevelbelettering kan met verschillende technieken en materialen worden gemaakt en gemonteerd. Uiteraard kunnen de technieken en materialen ook met elkaar gecombineerd worden om tot een goed resultaat te komen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor losse letters, die uit kunststof worden gefreesd en op de gevel bevestigd. Ook is het mogelijk om een lichtbak achter de letters te plaatsen, zodat deze licht geven in het donker. Ook is het mogelijk uw complete logo uit te frezen.

Ook kunt u denken aan een speciaal soort folie, welke op muren plakt. Dit is ideaal om uw gevel op te vrolijken.

Voorbeeld belettering