Soorten webdesign

Soorten webdesign

Een website zal ook bezocht worden via smartphones, tablets en andere soorten digitale middelen. De website wordt automatisch aangepast van het formaat van het digitale middel.

Is vergelijkbaar met responsive webdesign maar is meer het onbekende broertje hiervan. De grootste overeenkomst is dat met beide het gemak voor gebruikers van de website vergroot wordt doordat het beeld wordt aangepast aan het scherm waarop gekeken wordt. Het verschil is dat adaptive webdesign net een stukje verder gaat omdat het hier niet alleen gaat om de inhoud goed te weergeven op de websites, maar ook de functionaliteit wordt aangepast.

Het is belangrijk dat een website vindbaar is in Google en andere soorten zoekmachines. Door speciale trucjes, welke in de website verwerkt zijn, kan de vindbaarheid van de website vergroot worden.

Onder intuïtief verstaan we het ‘easy to use’ van een website. Hierbij moet de bezoeker van de website geen seconde stil staan bij het gebruik van de website. Dit is goed toepasbaar bij informatieve websites.

Hoe denken wij over webdesign?

Een website is het digitale visitekaartje voor uw bedrijf en/of evenement. Wij verdelen websites over 4 categorieën. Belangrijk is om samen het doel van de website vast te stellen, op basis hiervan kunnen wij aan de slag gaan met het ontwerp.

Een website geeft de sfeer van uw bedrijf en/of evenement weer. De bezoeker moet de booschap meteen over krijgen.

Webdesign Oss