Wat kunt u gebruiken?

Beurzen of andere locaties zijn krachtige communicatiemiddelen. U staat er aan het front, face to face met mogelijk uw aanstaande klant. Een goede stand is dus een goede manier om reclame te maken. Uw stand is de vitrine, de catwalk. De spiegel die toont wie u of uw bedrijf is.
Een roll-up banner is makkelijk mee te nemen en u kunt meteen communiceren wat voor diensten u levert of waar u voor staat. Een roll-up banner is stevig en makkelijk op te zetten.

Een vlag trekt de aandacht, het beweegt en valt direct op. Er zijn meerdere mogelijkheden, bijvoorbeeld beachvlaggen of een wimpel.

Neem contact met ons op om te informeren wat de mogelijkheden zijn.

Een spandoek communiceert, met een spandoek geeft u meteen de sfeer van uw bedrijf weer. Een spandoek kan daarom ook goed zijn voor uw stand, u kunt een spandoek tevens vaker gebruiken en gaat lang mee.

Gadgets zijn goede middelen om reclame te maken. Eerlijk is eerlijk, iedereen vindt het leuk om wat mee te krijgen, toch? Maar wat is een goed gadget voor uw bedrijf? Als u een tandartsenpraktijk heeft is het natuurlijk leuk om tandenborstels met uw logo uit te delen, maar wat als u een timmerbedrijf heeft? Wij denken graag met u mee.

Waarom een stand?

Wij werken samen met een bedrijf die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van beursstands. Uiteraard kunnen wij u ook media-uitingen ontwikkelen en realiseren die u kunt gebruiken op een stand of beurs. Een stand is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten op een locatie waar veel mensen op af komen.