Domeinnamen

Een domeinnaam is een unieke naam op het internet. Meestal worden domeinnamen gebruikt voor websites. Maar je kunt ook een domeinnaam aanvragen voor een persoonlijk mailadres.

Iedere domeinnaam kan uiteraard maar 1x geregistreerd worden. Belangrijk is dat u controleert of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Controleer beschikbaarheid

Vaste jaarlijkse kosten

.nl : 25 euro      .eu : 25 euro     .de : 25 euro
.be : 25 euro     .com : 35 euro

Bij ons zijn de jaarlijkse kosten ieder jaar hetzelfde. Dit is bij veel bedrijven niet. Heeft u een andere extensie nodig als domeinnaam? Contacteer ons voor de kosten.

Contacteer ons voor meer informatie

Koppelen aan hostingpakket

Wilt u een website plaatsen of e-mails versturen vanuit de domeinnaam? Dan is een koppeling met een hostingpakket genoodzaakt. Er zijn diverse mogelijkheden. Wij helpen u hier graag bij.

Bekijk onze hostingpakketten

Registratieformulier

Hoeveel jaar wilt u de domeinnamen registreren?Bij registratie van meer dan twee jaar ontvangt u een korting van 20% op het totaalbedrag. Ieder domeinnaam kan ook per jaar verlengd worden.

Wilt u ook een hostingpakket afsluiten bij een domeinnaam?Wilt u een website plaatsen of e-mails versturen vanuit de domeinnaam? Dan is een koppeling met een hostingpakket genoodzaakt.